Скільки наїжджають пільговики в тролейбусах Рівного

Ці проїзди відшкодовує міський бюджет

Для відшкодування пільгових перевезень тролейбусному управлінню з міського бюджету Рівного необхідно приблизно 40 млн гривень в рік.

Такі розрахунки міського управління транспорту. Весною тролейбусному управлінню відшкодували 27 млн, а за результатами півріччя планують додати ще 1,5 мільйона.

Це при тому, що відсоток виручки «Рівнеелектроавторанс» навіть на половину не покриває витрат, і це - найвищий показник в Україні.

За словами начальника транспортного управління Віталія Миронюка, щоденно електротранспортом користується 40 тисяч пасажирів, тобто за день - це 80 тисяч гривень оплати за проїзд. Ще 50 тисяч пасажирів – пільгові категорії.

Отож видатки транспортного управління вирішили збільшити на 2,5 млн, з них 1,5 млн – на компенсацію пільгових перевезень, розповідає начальник управління бюджету і фінансів Рівнеради Віктор Шульга:

- По управлінню транспорту і зв’язку: пропонується збільшити видатки на 2,5 мільйона гривень. Компенсаційні виплати за пільговий проїзд – 1,5 мільйона, загальна потреба до кінця року буде складати ще не менше 4-х мільйонів. Відсоток виручки у нас складає 42% - це найвищий в Україні. По контактній мережі в нас тут включено 2 об’єкта. Загальна вартість видатків на контактну мережу складає 2 млн 400 тисяч, в проект включено тільки 1 млн гривень.

Ці зміни підтримала бюджетна комісія. Остаточно їх затвердять депутати Рівнеради під час сесії у четвер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень