Скільки коштують троянди та тюльпани у Рівному напередодні 8 Березня? (ФОТО)

У місті - квітковий ажіотаж

Напередодні 8 Березня на ринках та в підземних переходах - квітковий ажіотаж. Чоловіки купують квіти своїм дружинам, дівчата – мамам та подругам, а школярі – класним керівникам.

Ми вирішили дізнатися, скільки коштують зараз тюльпани, троянди та сезонні підсніжники.  

Отож, на Центральному базарі головну квітку 8 Березня - тюльпан, найдешевше можна купити за 12 гривень.

Далі в бік кафе «Санта Марія» ціна зростає до 15 – 18 грн/шт. Це залежить від того, звідки походять квіти: чи їх вирощували вдома, чи привезли з-за кордону.

Зі спуском під землю ціна ще вища. Так, у кіосках в підземних переходах найдешевші тюльпани від 15 гривень за одну квітку. Далі вище: 18 та 20 грн відповідно.

Що ж до троянд, то на них ціни майже однакові всюди. Знову ж таки: все залежить від походження квітки, її висоти та розміру бутона. Найдешевші троянди коштують від 25 гривень, далі 30, 35 і максимум - 45 гривень. 

Останні – це вже високі рослини з великими та яскравими пелюстками.

Підсніжники вже активно продають маленькими букетиками та цілими корзинами. Ціни дуже різняться. Так, ми знайшли бабусю, яка торгували «котиками» та підсніжниками. Букетик коштував 9 гривень.

Навпроти ті ж підсніжники продавали вже в декоративних обгортках – по 20 гривень за букет. Продавець говорить, що особисто вирощує квіти в себе вдома.

Також є букети по 10 гривень, по 12. Дехто збирає квіти в лісі, хтось купує в поставника. Багато продавців вирощують вдома.

Окрім букетів, на ринку та в квіткових магазинах багато вазонів. Тут ціни найрізноманітніші. До прикладу, три посаджених тюльпани коштують 60 гривень, один - від 20 до 30.

Кімнатні квіти можна знайти по 35-120 гривень – це вже залежить від рослини.

Щодо того, чи зросли ціни з приходом Міжнародного жіночого дня –  рівно два тижні тому ми запитували в продавців квітів: скільки коштує в них товар? Ціни не змінилися. Кажуть, що вартість зросла ще 14 лютого до Дня закоханих і відтоді не збільшувалась. Проте, багато чого залежить від постачальника та власника кіоску.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень