Скільки коштують свіжі раки у Рівному

Ціна залежить від розміру раків

Знайти раків у вільному продажі доволі складно. Проте, на інтернет-майданчиках є кілька оголошень, де пропонують раків у Рівному.

Ціна коливається від 130 до 150 гривень за кг, залежно від розміру. Зазвичай їх ділять на три категорії – найменші, середні і великі.

Люди, що займаються виловом раків, пропонують і доставку по місту, але у разі замовлення 3-х і більше кілограмів.

Цікаво, що ціни на раків у Рівному і у Києві однакові. Щоправда, у столиці є ферма, де раків вирощують цілий рік, проте цілий рік ціна практично не змінюється – близько 200 гривень за кілограм. Найдешевша вартість раків, яку нам вдалося знайти у мережі – у місті Дніпро, від 80 до 100 грн за кг. Найдорожче продають раків у Донецьку – 200 - 220 грн за кг. 

Як зварити раків:

Отже, спочатку чекаємо, щоб вода закипіла, потім викладаємо в ємність спеції. Орієнтуватися слід так: одна столова ложка солі на один літр води, раки без солі несмачні. Близько десяти горошків чорного перцю, не менше п’яти лаврових листочків.

Коли вода закипіла – кидаємо раків. Закладати їх в ємність слід, тримаючи за спинку, інакше вхопить за палець клешнею. На один літр води можна кидати близько 12 раків не менше 10 сантиметрів у довжину. Після того, як вода (вже з раками) закипіла, зменшіть вогонь до середнього. Через хвилин десять вимикаєте вогонь і даєте їм настоятися в каструлі під закритою кришкою, так ракове м’ясо більш насититься спеціями. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень