Скільки коштував ремонт переїзду та чому його понизили (ВІДЕО)

На 5 сантиметрів

У Рівному відкрили залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій. Ремонт там тривав з 21 жовтня. Шлагбауми підняли 21 листопада о 9:20 ранку.

Відкриття планувалося ввечері 22 листопада, однак через хорошу погоду роботи завершили швидше. Ремонтники замінили настил самого переїзду та залізничні колії, говорить головний інженер рівненської дистанції колії Укрзалізниці Володимир Мельник: 

Повністю настил зробили, пішохідні. Крім ремонту самого переїзду, необхідно було понизити на 5 сантиметрів сам настил переїзду. Ми були змушені зробити й під’їзди до переїзду – це стрілкові переводи провести, а також ділянки колії. Для того понижували, аби вийти на один рівень колій. Одна була вища, інша нижча - понижували для того, аби був плавніший рух автомобілів.

Укрзалізниця витратила на ремонт близько мільйона гривень, говорить інженер. Натомість, ремонт дороги розпочинають на Золотіївських мостах. Відсьогодні упродовж трьох днів частково буде перекрито рух у районі «Рівнехолоду» - на ділянці від вулиці Золотіївської до Григорія Сковороди. Роботи триватимуть до 21 години суботи.

Потому ремонт продовжать на ділянці Князя Володимира, що в районі повороту на Олексинську. Тут рух транспорту буде перекрито з 8 ранку понеділка і до 21 години четверга, 28 листопада.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень