Скільки коштує орендувати квартиру у Рівному на Новорічну ніч

Цього року ціни нижчі, ніж торік

З наближенням Нового року кореспонденти Радіо Трек вирішили з’ясувати, скільки цього року коштуватиме винайняти квартиру у Рівному на Новорічну ніч. Особливо такий варіант святкування популярний серед молоді. Утім, варто зауважити, що дехто із орендодавців висуває обмеження на кількість осіб для святкування у помешканні, яке вони здають - не більше 4-х осіб.

А от щодо цін – то попри нижчу вартість, порівняно з минулим роком, попит теж знизився. Якщо торік житло за 3 тисячі гривень бронювали завчасно і вільних майже не лишалося, то цього року такий варіант не надто популярний. Як нам стало відомо з джерел, близьких до цього бізнесу, в середньому оренда квартири вартуватиме 2,5 тисячі гривень. Зауважимо, що для зустрічі Нового року квартири в оренду здають на дві доби, говорить представник агентства нерухомості «Веста» Світлана Черномиза:

 

- Зі слів моїх колег, в цьому році, наприклад, оренда квартири в центрі - десь приблизно 2,5 тисячі. Але попит в цьому році набагато нижчий, ніж в минулому, коли, як кажуть, за 3 тисячі легко розходились такі квартири. В цьому році люди торгуються, не хочуть, тобто, кажуть, дуже мало дзвінків, немає ажіотажу, щоб зняти квартиру. То 2,5 тисячі – це на дві доби в центральній частині міста, на околицях – набагато дешевше.  

 

До прикладу, оренда квартири на Макарова коштує 1 800 грнивень. Додамо, що орендодавці просять завдаток та ксерокопії документів тих, хто святкуватиме. Вочевидь, аби убезпечити себе від ймовірних неприємних наслідків. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень