Скільки заробляє голова ОВА Віталій Коваль та його заступники

Дізнавалися Волинські ЗМІ

Минулого року на зарплати керівництва Рівненської обласної військової адміністрації з бюджету витратили майже 4 мільйони гривень. Лише на оплату праці очільника ОВА пішло трохи менше як 920 тисяч гривень.

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль у 2022 році зміг заробити майже 920 тисяч гривень. За нашими підрахунками, його середньомісячна зарплатня становила понад 76 тисяч. Найменше службовцю нарахували у січні – 52 тисячі гривень. Найбільше ж він зміг отримати за листопад – трохи менше як 80 тисяч.

Першому заступнику керівника облвійськадміністрації Сергію Подоліну минулого року нарахували 693 тисячі гривень заробітної плати. З усіма надбавками, преміями та виплатами до посадового окладу найбільше він заробив у жовтні – 100 тисяч гривень. Найменше роботу службовця оцінили у на початку року, у січні, та виплатили понад 32 тисячі. В середньому ж за місяць роботи пан Сергій отримував трохи менше як 58 тисяч.

Заступник голови обладміністрації Сергій Гемберг за свою плідну працю у 2022 році зміг заробити майже 545 тисяч гривень. Виходить, що середньомісячна заробітна плата рівненського службовця становить трохи більше як 45 тисяч. Найприбутковішим для нього виявився кінець року, адже у грудні йому нарахували найбільшу зарплату – 75 тисяч гривень. Найменше ж йому пощастило на початку минулого року, у січні, за який пану Сергію виплатили 33 тисячі.

Заступниці очільника Рівненської обласної військової адміністрації Іванні Смачило минулого року за її роботу нарахували 567 тисяч гривень заробітної плати. Найбільше їй виплатили у вересні – 76 тисяч гривень, а найменшою її зарплата була за лютий та становила трохи більше як 28 тисяч. Ми підрахували, що з усіма преміями та додатковими виплатами до посадового окладу, службовиця в середньому за місяць отримувала 47 тисяч гривень

За минулий рік роботи 642 тисячі гривень зарплати отримав ще один заступник голови ОВА Ігор Тимошенко. Якщо розділити цю суму на 12 місяців, то виходить, що середньомісячна зарплатня службовця становить трохи більше як 53 тисячі гривень. Найпліднішим у роботі для нього виявився жовтень, адже тоді пану Ігорю нарахували майже 90 тисяч, а найменше він зміг заробити у січні – 28 тисяч.

Заступниці начальника обласної військової адміністрації Людмилі Шатковській у 2022 році за її заслуги нарахували трохи більше як 600 тисяч гривень. Найбільше пані Людмила заробила у жовтні – 83 тисячі, а найменше вона отримала за січень – понад 22 тисячі. Середньомісячна ж оплата праці службовиці становила 50 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень