Скільки у липні коштуватимуть 1 000 доларів  

Доведеться віддати немало

Колаж: 24 канал

У липні курс долара може суттєво змінитися як у бік здешевлення, так і в бік здорожчання.

Прогнозують, що валюта може коливатися від 40,70 грн/дол. до 45 грн/дол. Отже, за 1000 доларів доведеться віддати десь від 40 700 гривень.

Експерта Борис Кушнірук зауважив, що в липні курс долара може як суттєво опуститися, так і суттєво зрости в ціні. За його словами, золото-валютні резерви зараз – це фактично те джерело, з якого формується курс. І Національний банк може встановити курс на рівні як 35 гривень, так і 45 гривень.

Фінансовий аналітик Андрій Шевчишин додав, що схожа ситуація була наприкінці грудня, коли долар перетнув позначку 38 гривень. Зараз аналогічним чином долар перетнув позначку 40 гривень. Надалі курс може бути 41 гривню за долар.  

Джерело: 24 економіка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень