Скільки треба чекати, щоб отримати паспорт у ЦНАПі Рівного (ФОТО)

Варто запастися терпінням

Щоб подати документи на отримання закордонного паспорта та інших паспортних документів клієнти ЦНАПу чекають щонайменше півтора місяця. І це позитивна тенденція, адже влітку доводилося чекати понад два місяці. Загалом, за місяць у ЦНАПі надають близько тисячі паспортних послуг.

Однією з причин тривалого очікування у черзі є нестача кадрів, говорить очільниця Центру надання адмінпослуг Наталія Майорова:

Час очікування від запису у чергу до подачі документів значний. Все через те, що погано забезпечений кадровим потенціалом відділ паспортних послуг.

 

Тож я буквально вчора я зробила подання на оголошення конкурсу, очікуємо три додаткових одиниці.

 

Потім ще планую просити ще кілька штатних одиниць, адже у 2022 році до нас звернуться багато дітей, яким виповниться 14 років. Для них потрібно виготовити ID-картки.

 

Тож ми хочемо, щоб не було у нас скупчень та черг і люди швидко отримували послуги, за якими звертаються.

Наталія Майорова

А найчастіше причиною нестачі кадрів є народження дітей, багато працівниць йдуть у декретну відпустку, зауважила Наталя Майорова.

Нагадаємо, не термінове виготовлення ID-картки коштує 363 грн, а за закордонний паспорт доведеться віддати майже 700 грн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень