Скільки справді ухилянтів в Україні, - прокоментували у Міноборони

Там не бачать неготовність українців до захисту батьківщини

ФОТО ілюстративне

Ухилянтів насправді в Україні небагато, каже речник Міноборони Ілларіон Павлюк. За його словами, зараз у суспільстві високий інтерес до ухилянтів, але річ у тому, що інтерес більший, ніж самих ухилянтів.

Велика кількість тих, хто отримав повістку і прийшов у військкомат, де їх або мобілізували, або визнали непридатними чи сказали чекати, але «їхні голоси не чують».

Але ми на них настільки багато концентруємося, що мимоволі створюємо враження, що це якась істотна частина, ледве не більшість. Це дуже небезпечно і так точно не є, – каже Ілларіон Павлюк.

За його словами, повідомлення про ухилянтів справляють враження, що в Україні більше людей, які обурені мобілізацією, ніж тих, хто готовий захищати свою країну.

Я не бачу такої тотальної неготовності українців захищати свою країну, як це можна уявити, орієнтуючись на негативні повідомлення, – повідомив він.

Ілларіон Павлюк підкреслив, що війна триває і служити мають не лише добровольці, а й ті, хто йти до армії не хотів.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень