Скільки поховань на день зможе обслуговувати новий ритуальний транспорт у Рівному 

А також дні, коли у місті не призначають похорон 

У Рівному з'явилися нові автомобілі для надання ритуальних послуг. Це транспорт, який під час прощання перевозить померлого до кладовища. 

Два нових автомобілі Fiat Ducato, повністю оснащені для ритуальних послуг, обійшлися платникам податків Рівного у близько 4 мільйони 200 тисяч гривень, каже керівник Спецкомбінату Роман Рибачок.

Цей транспорт обслуговуватиме не тільки урочисті прощання на Майдані Незалежності, але й слугуватиме у разі потреби всім рівнянам. 

Тепер Спецкомбінат одночасно використовуватиме 5 автомобілів, крім нових Fiat в роботі залишаться й три старих ПАЗи. Цей транспорт з часом спишуть, адже він застарілий, він часто виходить з ладу. 

Щодо потреби нових авто, Роман Рибачок зазначає, що вона справді є. 

В середньому у Рівному на день відбувається 7 поховань, проте бувають періоди, коли на день випадає й 15-17 прощань, і кожне потребує катафалк. 

 

Зауважимо, що поховання у Рівному не проводять хіба у перший день Великодня та на Трійцю. В усі інші дні тижня чи свята - прощання проводять. 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень