Скільки коштуватиме побудувати новий Ан-225 «Мрія»

На підприємстві вважають, що це буде дуже дорогий літак

Під Гостомелем окупанти знищили літак легендарний літак Ан-225 «Мрія». У ДП «Антонов» підрахували, скільки коштуватиме новий.

Як заявила речниця підприємства Лариса Дроздова, знадобиться близько 1 мільярда доларів. Рівно стільки потрібно, щоб добудувати копію Ан-225 «Мрія».

Були зроблені підрахунки. Десь від 700 мільйонів доларів до 1 мільярда необхідно буде, щоб добудувати ту «Мрію», яка є, – зазначила речниця.

Зазначимо, що у 2019 році уже планували добудувати копію Ан-225 «Мрія». Тоді за попередніми підрахунками на це потрібно було б витратити від 300 до 400 мільйонів доларів. Але, на жаль, далі ініціатив діло не дійшло.

27 лютого окупанти знищили легендарний літак Ан-225 «Мрія». Це сталося на аеродромі «Антонова» у Гостомелі. Найбільший літак у світі перебував в ангарі, коли російські найманці здійснили повітряну атаку летовища.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень