«Скидывайте сразу денешку», - біля лінії фронту працював бордель, де брали по 7 тисяч гривень за годину

Його організували четверо жінок у Слов'янську

 
В одному з готелів Слов'янська четверо жінок організували роботу будинку розпусти.  

У червні 2023 року четверо мешканок Слов’янська (Донецька область) відкрили «будинок розпусти», який розміщувався в одному з готельно-розважальних центрів міста. Жінки охоче підшуковували працівниць, з вимогами до віку, від 28 до 35 років готових до надання інтимних послуг за гроші. 

Організаторки рекламували свої послуги в інтернеті, а жінок селили  в окремих готельних номерах, де вони надавали чоловікам інтим. Клієнти замовляли послуги телефоном або в адміністратора на рецепції. Після ознайомлення з цінами чоловіки обирали дівчину та дізнавались номер її кімнати, - йдеться в повідомлені Донецької обласної прокуратури. 

Година «послуг» коштувала від 5 000 до 7 000 грн. За понад 5 місяців у готелі «пропрацювали» 10 жінок. Середньомісячний заробіток борделю складав близько 900 тис. грн.

У листопаді 2023 року  правоохоронці виявили та зупинили діяльність борделю. Під час обшуків  виявлено й вилучено інтимні товари, чорнові записи, банківські картки, мобільні телефони та грошові кошти в сумі понад 150 000 грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання громадянкам запобіжних заходів. Згідно з санкцією статті їм загрожує ув’язнення на строк від 4 до 7 років, - йдеться у повідомленні. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень