Скажіть, що ви бачите на картинці, і дізнаєтеся вашу особливість

Швидкий тест

Цей тест допоможе розкрити прихований бік вашої особистості.

Вам потрібно ще раз подивитися на картинку, яка зображена вище, та швидко відповісти, що ви побачили на ній у першу чергу

Біла виделка

Ви морально стійка людина, яка завжди дотримується своїх принципів, навіть коли це не зручно. Ви – герой нашого часу та захисник скривджених, адже завжди втручаєтесь, коли когось ображають, бо вважаєте, що це ваш обов’язок.

Три чорні пляшки

Ви завжди про всіх дбаєте і надто близько все берете до серця. Ви можете годинами аналізувати свою поведінку і довго думати про те, чи правильно вчинили. Ви часто шукаєте поради або підтримки у друзів чи рідних. Разом з тим ви дуже добра людина, яка вміє прощати.

Одна біла пляшка

Ви належите до тих людей, яким мало справи до інших. Вас важко образити, тому що вам начхати на думку чужих людей. Дехто вважає вас егоїстом, дехто – одинаком чи диваком. Часто буває так, що ви витаєте в хмарах і своїх фантазіях, але не чекаєте від життя дива і не схильні до боротьби з вітряками.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень