Скажена німкеня, яка ненавидить красивих українок – жінку вигнали з потяга з речами через національність

Українка перебувала з дитиною у Німеччині, як туристка

У Німеччині українка Анастасія Гудима з дитиною у міжміській електричці потрапила у незрозумілу ситуацію –  речі провідниця винесла з потяга, а жінку із дитиною висадила у німецькому селі перед зачиненим вокзалом.

Про те, що трапилося, Анастасія розповіла у Facebook, назвавши ситуацію «дискримінацією за національною ознакою».   

Керівниця Координаційного центру мовлення нацменшин Національної суспільної телерадіокомпанії Анастасія Гудима розповіла, що 11 червня на електричці їхала з Клоппенбурга у місто Оснабрюк (Нижня Саксонія), де мала пересісти на автобус. 

Квиток на потяг жінці придбали друзі завчасно онлайн, однак під час поїздки вона виявила, що він на 12 червня.

За правилами німецької залізниці, я можу купити квиток онлайн або ж безпосередньо в електричці, якщо мова про міжміський маршрут.

 

При перевірці провідницею - пані вказує мені на дату. Пані говорить лише німецькою. Я розумію зміст, проте відповідаю англійською, адже не спілкуюсь німецькою на належному рівні.

 

Пані не розуміє англійської і вимагає ID картку і чомусь німецьку адресу.

Я даю їй свій закордонний паспорт, пояснюю, що у Німеччині я не живу, не оформлювала ID-карток і допомогу, і у мене туристична подорож, і я вертаюсь додому.

 

Пані бере до рук мій паспорт (німецькою) «ааааа Україна, ну все ясно» і ще щось дуже швидко і голосно говорить, вигукує, сміється, я не вловила зміст.

За словами українки, після того, як вона намагалася попросити вибачення за помилку й пояснити, що має право придбати новий квиток, провідниця почала «розмахувати руками й казати, що та негайно має вийти».

Навіть після дзвінка другові, який телефоном німецькою намагався пояснити провідниці, що в Анастасії пересадка на автобус і вона поспішає, і що купити квиток всі мають право безпосередньо в потязі й він вже от-от його надсилає, пані не дослуховує, кидає телефон на сидіння поряд, хапає рюкзак з речами Анастасії й кричить ausgehen (на вихід).

Коли потяг зупинився, провідниця винесла рюкзак жінки на перон. На останок українка встигла зазначити про протиправні дії провідниці, на що та відповіла, щоб «вона забиралась в Україну, адже тут їй нема що робити».

Анастасія Гудима. Фото з її Facebook сторінки

У неділю зранку з дитиною та речами Анастасія опинилася у німецькому селі поруч із зачиненим вокзалом. 

Чому я відчула дискримінацію саме за національною ознакою? При погляді на мій паспорт пані стала агресивною.

 

Що я думала у цей момент – досить дивно, але я одразу почала оцінювати себе, роздумувати чому це сталось щойно зі мною? За що? Що я зробила не так? (окрім квитка не на ну дату, тут зрозуміло). Але невже це просто за квиток не на той день? Можливо, ця жінка мала негативний досвід спілкування з українцями, ми ж також різні? Але все це брєд і намагання виправдати особу, яка вас дискримінує, – пише Анастасія, додаючи, що звернулася щодо цієї ситуації в поліцію. 

 

Ситуацію активно обговорюють та підтримують Анастасію:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень