Скарлет Йохансон стала найкасовішою актрисою всіх часів

В ТОП-10 найбільш касових акторів вона – єдина жінка

Скарлет Йохансон потрапила в список з 10 найкасовіших акторів Голлівуду за всю історію його існування, ще й ставши єдиною жінкою в цьому списку.

За місце в десятці найкасовіших акторів Скарлет Йохансон слід подякувати супергеройській франшизі Marvel - список складається на основі касових зборів всіх фільмів за участю акторів, що беруть участь в рейтингу. До теперішнього моменту фільми зі Скарлет Йохансон сумарно заробили в американському прокаті 3,3 мільярда доларів.

У свій 31 рік Скарлет Йохансон одночасно стала ще й наймолодшою представницею в рейтингу найкасовіших акторів Голлівуду. Крім Йохансон, наймолодший актор - 51-річний Роберт Дауні-молодший (він займає 5 місце з касовими зборами в 3,9 мільярда доларів). Решті ж «героям» рейтингу - переважно за шістдесят, а Гаррісону Форду, який займає 1 місце зі зборами в 4,8 мільярда доларів - вже за сімдесят.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень