Скандальну блогерку Стужук з ганьбою погнали з Польщі: в чому причина? (ФОТО)

Проти жінки влаштували мітинг

Українська блогерка Софія Стужук, яка вже понад півтора року мовчить про повномасштабне російське вторгнення і говорить про мир у всьому світі, поплатилася за свою позицію.

Вона приїхала до Варшави, де повинна була провести спортивний захід, проте жителі країни влаштували мітинг проти неї.

 

Вони вийшли на вулицю з плакатами, на яких були зображені її фотографії й заклик відмовитися від співпраці зі скандальною блогеркою.

Сама Стужук зазначила, що поляки їй просто заздрять, тому нібито і вийшли на мітинг.

- Мій перший в житті мітинг проти мене від нелюбителів спорту і тренувань. Яка честь. А знаєте, який був би правдивий напис на плакатах? «Ти просто нам не подобаєшся».

 

А якщо копнути глибше: "Ти просто нам не подобаєшся, тому що ти красива, успішна, щаслива, - написала Стужук у своєму Telegram-каналі.

Крім того, блогерка не розуміє, що таке ставлення до неї спровоковано її позицією щодо великої війни.

Позиція Софії Стужук щодо війни в Україні

Софія Стужук - блогерка-мільйонник, серед підписників якої було багато українців і росіян. Однак після 24 лютого вона вирішила мовчати про повномасштабне російське вторгнення. Дівчина разом зі своїми дітьми втекла до Риги, де вийшла заміж і народила четверту дитину.

Крім того, Софія публічно відхрестилася від України:

- Прошу з цього часу бачити мене людиною, яка звідти (з України, – ред.) поїхала і будує своє життя заново. У мене немає планів повертатися. Я йду далі. Новим шляхом. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень