Скандал на шоу «Холостяк»: переможниця розповіла про реакцію батька (ФОТО)

На зраду Макса, за серце якого протягом сезону боролися дівчата

Ювілейний сезон «Холостяка» закінчився ще наприкінці травня, а його фанати досі обговорюють несподіваний фінал і продовжують стежити за життям героїв в Instagram.

Раніше 23-річна Даша Ульянова вже розповіла, що Макс навіть не намагався її повернути. Тепер же зізналася, як її батько відреагував на те, що у пілота був інтим з іншою учасницею проєкту, пише «Апостроф».

Про це переможниця шоу розповіла під одним зі своїх недавніх постів. Так, одна з дописувачок гімнастки поцікавилася, якою була реакція її тата на зраду холостяка.

Даша не стала приховувати, що батько був далеко не в захваті від цього факту. «Батько сказав, що шкодує, що пустив його на поріг», - відповіла дівчина.

Скрін з інстаграм-сторінки Даші Ульянової

Нагадаємо, що Макс Михайлюк і Даша Ульянова не змогли побудувати стосунки поза проєктом. Як з'ясувалося, під час зйомок пілот переспав з іншою учасницею шоу. Переможниця реаліті розцінила цей вчинок як зраду і не захотіла продовжувати з ним стосунки:

Якщо говорити конкретно про цю ситуацію, то я її сприймаю не як невірність, а як зраду. Тому що в моєму уявленні ми були парою ще після знайомства з моєю родиною. Я говорила йому, що закохана. Я вже проходила в своєму житті через зраду і обнулитися зараз, сказати: «Окей, забули, йдемо далі» я не можу, - зізналася в одному з інтерв’ю гімнастка.

23-річна гімнастка не соромиться показувати себе у всій красі

Водночас, дівчині дуже сподобалася каблучка з діамантом, яку Макс вручив їй у фіналі, тож Даша продовжує її носити.

Ну, а як?.. Каблучка з діамантом не винна, що стосунки не склалися ;)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень