60 тисяч євро - заради життя: скалічений комбайном рівнянин потребує допомоги

Йому лише 23 роки, а він уже інвалід ІІ групи

Дружина Андрія Анна звернулася до Радіо Трек

Трагедія з мешканцем села Заріцьк Рівненського району Андрієм Барабашем сталася у жовтні 2015 року. Коли на полі молотили сою, його шльопанець затягнуло в комбайн, а з ним ногу і його повністю.

Йому розпороло живіт так, що кишки тримав у руках. Розрізало голову. Вирвало уретру. Тож нині у животі в Андрія – цистостома (спеціальна трубка для відведення сечі), ногу ампутували. Чоловіку зробили дев’ять операцій у Києві та Рівному. Але ще потрібно їх п’ять. Найдорожча – з заміни уретри – у Німеччині, де таке роблять, коштує 60 тисяч євро. Таку суму нам назвали в інституті урології у Києві, - розповідає цивільна дружина Андрія Барабаша Анна Трофім’юк.

Анна з Андрієм живуть разом лише вісім місяців. Жінку не налякало каліцтво чоловіка. Вона забрала його до себе у село Шпаків Рівненського району. І збирається боротися за його здоров’я усіма можливими способами.

Я вже звернулася на телепередачу «Я соромлюсь свого тіла» на СТБ, щоб нам допомогли. Адже нині родину утримую я одна, роблячи людям на замовлення ремонти у квартирах. Пенсія Андрія – це 1200 гривень. З нами ще живе моя п’ятирічна донька. А у нас лише на ліки Андрію щодня йде 200 гривень. Він практично живе нині на знеболювальних.

Андрій

Родина Андрія теж не особливо може допомогти. У нього дві молодші сестри-школярки. А батько залишив Андрія, коли ще мама була ним вагітна.

Як вперше Андрій потрапив у лікарню, тоді обласна рада виділила нам 800 гривень допомоги і Рівненська районна рада – 4 тисячі гривень. Решту вимушені були збирати по людях. Нині Андрію потрібно оперувати відрізану ногу і міняти цистостому. Ці операції не такі дорогі, як основна - із заміни уретри, але ми теж вимушені просити на них гроші. На заміну цистостоми потрібні 4 тисячі гривень.

Тож Анна просить усіх небайдужих допомогти врятувати її чоловіка.

Кошти можна переказати на картку мами Андрія у Приватбанку:

4149437863156673 Левчинко Юлія

Телефон Андрія  098-732-56-26

Телефон його дружини Анни 067-865-09-92

Анна з Андрієм

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень