Скаче перед путіністами: фіналістка «Голосу країни» та «Х-Фактору» засвітилася на росТБ (ФОТО/ВІДЕО)

Раніше вона називала своєю музою Тіну Кароль, а тепер путіністку Доліну

У 10-му сезоні шоу «Голос країни» однією з найяскравіших учасниць була Анна Трубецька з Білорусі. На сліпих прослуховуваннях вона заспівала композицію Тіни Кароль, а саму співачку-тренерку назвала своїм кумиром, шлях якої вона нібито мріє повторити.

До дівчини тоді розвернулися всі судді, зокрема і Настя Каменських, яка вже знала вокалістку за проєктом «Х-Фактор». Серед українців у Анни було чимало прихильників, проте зараз вона стала фанаткою диктатора Олександра Лукашенка, а отже, і війни в Україні.

Дівчина радо виступає на пропагандистських заходах та розважає путіністів на федеральних каналах. Замість Тіни Кароль у неї зʼявився інший кумир – Лариса Доліна, яка відкрито підтримує геноцид українського народу. А нещодавно відео виступу Анни на каналі «Россия 1» стало вірусним у мережі, на що відреагували та українці.

Так, на «Голосі країни» на сліпих прослуховуваннях Трубецька заспівала ліричну пісню Тіни Кароль «Полюс притяжения».

 

Вона сказала, що мріє повторити творчий шлях української артистки. Судді розхвалили учасницю, а Кароль навіть заявила, що дівчина заспівала її пісню краще за неї саму.

Після участі в «Голосі країни» Анна регулярно вітала свою екстренерку з днем народження. Писала, що Тіна Кароль – її муза. Також виступала на одній сцені з Настею Каменських, продовжувала користуватися популярністю серед українських слухачів.

На «Х-Факторі» Трубецька також запамʼяталася сильним вокалом. Це був восьмий сезон талант-шоу, і дівчині тоді було всього 18 років. Що цікаво, на «Х-Факторі» учасниця називала своїм кумиром Каменських, яка і забрала вокалістку до себе в команду.

У будь-якому випадку тепер Анна не фанатіє ні від Тіни, ні від Насті. Лариса Доліна – ось її нова муза. Дівчина зізнається в любові до російської співачки, яка співає оди Путіну та окупантам. На сторінці вокалістки в соцмережах чимало спільних фото з путіністкою, під якими вона висловлює свій захват зіркою.

Крім того, Анна не приховує своєї симпатії до Олександра Лукашенка. Вона цитує «картопляного фюрера» у своєму блозі, радо отримує від нього нагороди та прославляє його режим.

А тепер Трубецька подалася до Москви. Вочевидь, дівчина націлена будувати далі свою карʼєру саме в країні-агресорці. Для цього вона одразу пішла на федеральний кремлівський канал «Россия 1», а саме на шоу «Ну-ка все вместе».

Головний суддя проєкту – співак Сергій Лазарєв.

 

Той самий, який після 24 лютого засудив війну, а згодом відрікся від власних слів та підтримав путінський режим і російський терор.

 

Поруч з ним сиділа і слухала Трубецьку співачка-запроданка родом із України Наташа Корольова та інші путіністи.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень