Ситуація на західному кордоні України: де немає черг, а де вони — найбільші?

Люди, виявляється, не тільки виїжджають, а й повертаються в Україну - боронити державу!

Потік громадян на кордоні України з країнами ЄС та Молдови дещо зменшився у порівнянні з останніми днями. Рівень завантаженості пунктів пропуску наразі також пішов на спад. Як зауважили у Держприкордонслужбі:

Порівнюючи стан черг за останні 12 годин (з півночі 1 березня), відмічаємо, що кількість автомобілів, які очікують перетину кордону зменшилася, приблизно, з 15 тис. до 6,5 тис. автівок.

 

Черги пішоходів – 50-180 осіб.

Найменш завантаженими наразі є пункти пропуску:

  • на кордоні з Польщею: «Ягодин», «Устилуг» і «Краківець»
  • на кордоні зі Словаччиною: пішохідний «Малі Селменці»
  • на кордоні з Угорщиною: в усіх пунктах пропуску від 10 до 50 авто
  • на кордоні з Румунією: «Солотвино»
  • на кордоні з Молдовою: усі вільні

Нагадуємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють цілодобово. Люди, які бажають перетнути кордон, повинні мати з собою принаймні мінімальний перелік документів, які дадуть змогу встановити вашу особу та особу дітей, а ще - документи, що зможуть довести ваші родинні зв’язки з неповнолітніми особами, які слідують без супроводу хоча б одного із батьків, а з іншими родичами. 

Наразі середньодобовий потік через пункти пропуску з країнами ЄС зріс до 120 тис. осіб, більшість з яких прямує на виїзд.

Втім, люди не лише покидають Україну: за 5 днів на Батьківщину повернулися майже 80 тис. наших співвітчизників, більшість з яких – чоловіки.

 

Це патріоти, які працювали чи тимчасово проживали за кордоном. Вони прибувають до України, щоб поповнити лави ЗСУ, інших військових формувань і сил тероборони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень