Синоптик попередив про аномальну погоду в Україні

Цього тижня

До кінця тижня в Україні буде аномально тепла, хоча й з опадами, погода. Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Завтра, 15 березня, вдень буде +8...+14 градусів, в Криму місцями пригріє аж до +15...+17.

На крайньому Заході, у Карпатах та місцями на Лівобережжі пройдуть опади у вигляді дощу, у Карпатах можливий сніг та мокрий сніг.

У четвер, 16 березня, у центральних та північних областях пройде помірний дощ, у західній частині сніг та мокрий сніг, очікується місцями налипання мокрого снігу, а на дорогах ожеледиця.

Попри не весняні опади в Україні буде тепло. Синоптик прогнозує +9…+15 градусів, а у південних та східних областях пригріє аж до +16…+18. Щоправда, на Заході стовпчики термометрів не підіймуться вище +5 градусів.

У п'ятницю, 17 березня, у більшості областей, крім західної частини, пройдуть опади у вигляді дощу, місцями з мокрим снігом. У південних, центральних та східних регіонах будуть тумани.

Температура повітря вдень буде на рівні +6…+13 градусів, а у південних та східних областях +14…+17 градусів, у західній частині вдень буде +1…+6.

Джерело: Meteoprog

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень