Сім’ю, яка найкраще грає у баскетбол, знайшли у Рівному (ФОТО)

На День молоді

Дев’ять команд взяли участь у турнірі з баскетболу 3х3 серед сімей у Рівному. Вперше змагання відбулися на чудовому сучасному баскетбольному майданчику, який нещодавно відкрили у рівненському Парку Шевченка.

За підсумками запеклих ігор, титул найбаскетбольнішої сім’ї Рівного виборола команда в складі Ігоря, Романи та Тимофія Трушів, які відібрали це звання у переможців минулого турніру сім’ї Герасимчуків.

Срібні нагороди змагань здобули Дмитро, Ігор та Єгор Запорожченки, а бронза у команди «Baltic House» у складі Романа, Соні та Емми Омельковець та Євгена Ковалевського.

Організатори змагань Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та БК «Рівне».

Фото - Андрія Деркача

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень