Сімейна жорстокість на Рівненщині: став на захист дружини брата, а опинився в лікарні

Поліція встановлює обставини побиття чоловіка

Цими днями 33-річний житель села Миляч допомагав по господарству двоюрідному брату.

Після обіднього застілля господар будинку почав чіплятися до своєї дружини. На захист став гість та штовхнув брата. Надалі 42-річний чоловік завдавав удар по спині 33-річному родичу дерев’яною палицею. Коли ж той упав — вдарив іще кілька разів ногами та руками в область голови, - повідомляє поліція.

Побитий пішов додому. Там йому стало зле, тож дружина викликала швидку.

Потерпілого госпіталізували у хірургічне відділення Дубровицької лікарні, де медики діагностували закриту тупу травму грудної клітки, перелом трьох ребер, пневмогемоторакс, множинні садна рук, забійно-рвану рану надбрівної дуги.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі відділення поліції № 1 (м. Дубровиця) розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 КК України.

Призначена судово-медична експертиза, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру у чиненні злочину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень