Сім речей, якими не можна хвалитися перед гостями: народні прикмети

Які речі краще заховати від сторонніх очей

Ювелірні прикраси

Прикраси з дорогоцінних металів здатні вбирати в себе як енергетику власника, так і чужу енергетику. Похвалившись шкатулкою, наповненою ювелірними виробами, ви можете накликати на себе негатив.

Потім, одягаючи прикраси, людина може відчувати головний біль та перепади настрою.

 

Гроші

Показуючи гостям свої заощадження, банківські картки та документи, можна погіршити свій фінансовий стан.

Ліки

Медичні препарати, термометри і тонометри викликають жалощі і співчуття. Тому, демонструючи їх стороннім людям, ми притягуємо у дім негативну енергетику.

Старі фотографії

Фотографії здатні зберігати енергетику людини багато років. Стороння людина може передати свою енергетику на світлину, і невідомо, чи вона буде доброю, чи поганою.

Церковні предмети

Подалі від очей чужих очей потрібно тримати хрестики, ладанки чи кулони з іконками. Ці предмети мають носитися на тілі під одягом і не привертати увагу сторонніх.

Хрещеним людям забороняється показувати комусь свій натільний хрестик. Потай від усіх слід тримати й молитовні книги.

 

Квіти

Кімнатні рослини не лише прикрашають інтер'єр, але й чистять біоенергетичний простір. Вони сильно реагують на чужих людей, і можуть зів'янути, якщо на них подивиться людина з поганою енергетикою.

Саме тому не варто акцентувати увагу гостей на кімнатних квітах.

 

Талісмани й обереги

Речі, які володіють магічними властивостями, є найпотаємнішими. Їх потрібно тримати якомога далі й нікому не показувати.

Чужа енергетика здатна зруйнувати захист, і талісман припинить працювати. Після цього у людини можуть з'явитися труднощі і неприємності у житті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень