Сім речей, які не можна класти на ліжко, аби не накликати лихо: народні прикмети

Цим предметам не місце на ліжку

Дзеркало

Наші предки вважали дзеркало посередником між світом живих і потойбічним світом. Тому його не вішали у спальні, бо це віщувало важкі хвороби.

Донині існують прикмети, що той, хто покладе дзеркало на ліжко, позбавить себе здоров'я та щастя в особистому житті.

Голки та шпильки

Голки і шпильки на ліжку несуть енергетику розбрату. Вони будуть викликати постійні конфлікти і суперечки на побутовому рівні. Краще прибрати ці предмети взагалі зі спальні і покласти їх в інше місце.

Подарунки померлих людей

Такі подарунки, як правило, викликають біль та тугу за померлою людиною. Тому таку енергетику не варто «пускати» до спальні, а тим паче класти на ліжко. Інакше це обернеться хворобами та невдачами.

Також не радять класти на ліжко подарунки від неприємних вам людей. 

Старий одяг

Старий одяг переповнений негативною енергетикою, оскільки він вбирає її роками, захищаючи людину від зовнішнього зла. Тому старі речі предки старались не зберігати, а викидати. Особливо це стосувалось одягу, який був близько до тіла.

Класти на ліжко зношені речі означало привертати на себе негатив та хвороби.

Електроприлади

Ліжко — це місце відпочинку і сну, тому не варто складати на нього ноутбуки, телефони та планшети, які асоціюються з роботою й активним життям. Це може негативно позначитися на енергетиці.

Тому всі ці пристрої рекомендують тримати подалі від того місця, де ви спите.

Мертві квіти

Штучні або засушені квіти здавна вважали джерелом мертвої енергії. Їх ніколи не клали на ліжко, щоб не накликати на себе невиліковні недуги.

Ліки

Досить часто, коли людина хворіє, вона кладе ліки поруч із собою на ліжко. Народні прикмети не радять цього робити, оскільки медикаменти на підсвідомому рівні асоціюються із хворобою.

Якщо тримати краплі чи таблетки на ліжку або поряд з ним, то у свідомості оселяється  енергія хвороби, яка притягуватиме проблеми зі здоров'ям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень