Сильна магнітна буря накриває планету: коли може розболітися голова

Варто дотримуватися рекомендацій медиків

Магнітна буря К-індексу 5 накриває Землю. Найсильніша активність була увечері у вівторок, 22 серпня. Також геомагнітна обстановка буде неспокійною у середу, 23 серпня.

Коли почнеться буря

За даними порталу Meteoagent, сильна магнітна буря К-індексу 5 почала накривати нашу планету у вівторок, 22 серпня. Свого піка ця буря досягла надвечір, після 18:00.

Несприятливий вплив триватиме також у середу, 23 серпня. Однак магнітні коливання будуть слабшими, на рівні К-індексу 4.

Медики рекомендують у такі дні знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно відпочивати, висипатися, дихати свіжим повітрям та гуляти на природі.

Бажано дотримуватись нормального режиму дня, правильного раціону, пити достатню кількість води. А від шкідливої, гострої, солоної їжі та алкоголю варто утриматися.

Людям із хронічними захворюваннями рекомендують більше відпочивати та тримати під руками необхідні ліки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень