Сільковський – все: відомого лікаря з Рівного відсторонили від роботи (ФОТО)

Бо він не вакцинувався

Павло Сільковський

Відомий лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський повідомив, що його 31 січня відсторонили від роботи. Причиною такого рішення керівництва медзакладу є небажання лікаря робити щеплення проти коронавірусу.

Офіційно паперів ніяких лікар ще не підписував, поки він перебуває у відпустці.

Про це Павло Сільковський написав на своїй сторінці у Фейсбуці. Зокрема, рівнянин зауважив таке:

- Якщо вас відсторонили від роботи. Не через п‘янку, порушення трудової дисципліни, невідповідність своїй посаді тощо. А через те, що правила по ходу змінюються і вчора ви були нормальним, а сьогодні вже біла ворона.

Багато хто пробує довести свою правду в суді і домогтися поновлення таким чином. І це симетрична відповідь. І для частини людей вона здається єдино вірною і можливою. Мені ж більше подобається асиметричний підхід. Тому кілька ідей, як можна діяти в такій ситуації.

Знаю педагогів, які після відсторонення почали практику репетиторства. Хтось винайняв офіс і зробив все офіційно, хтось – просто у себе дома. Дехто набирає менші чи більші групи і викладає уроки онлайн. Підтягують предмети, навчають хоумскулерів, готують до ДПА, ЗНО тощо. Дехто організував в спілку і почали свою онлайн школу. Кажуть, що почали заробляти краще і на попереднє місце навряд чи повернуться.

У мене у відділенні була сестра-господиня, у якої все було організовано майже ідеально. Вона слідкувала і за тим, щоб всі ходили в чистих і напрасованих уніформах. З деяких причин їй довелося піти з лікарні (не через відсторонення). Але вона відкрила свій бізнес, де перуть і прасують одяг, постіль і все, що треба. Займається схожою діяльністю на правах уже керівника. Каже тепер, що скучить лише за атмосферою, яка була свого часу у відділенні. Більше ні за чим.

У медиків також є багато можливостей відкрити власну практику або приєднатися до когось. Розпочати власну справу чи скооперуватися в спілку. Але буває так, що ідеї є, а грошей немає. Що тоді?

У мене теж так було. Один з моїх керівників пообіцяв мені якось швидкий кар’єрний ріст. Але між обіцянками і реальністю виявилася завелика прірва. І це було трохи образливо. Але це також спонукало мене замість тривалого безглуздого чекання стати активним і згенерувати кілька ідей.

Але ж як їх реалізувати без грошей? І я почав шукати інвесторів. Як виявилось, є багато людей, які мають гроші і готові їх кудись вкласти. Але потрібні люди, які будуть працювати. І потрібна впевненість, що гроші вкладаються правильно. І якщо ти чітко донесеш свою ідею, то інвестор вкладеться, а ти отримаєш реалізацію своєї мрії.

У мене так сталося. І якщо спочатку я ображався на свого керівника, то потім був і є просто вдячний, що саме таким чином я зміг народити ідею, втілити її в життя, допомагати іншим, заробляти гроші, передавати свій досвід. Пам’ятаєте російськомовну приказку: «Не было бы счастья, да несчастье помогло»?

Так от, можна відповідати симетрично, а можна скористатися обставинами як можливістю. Вихід із зони комфорту може привести вас на кращі позиції. Темна, на перший погляд, смуга в житті може стати злітною.

З усього видно, що ви смілива людина, яка має свою гідність, принципи і готова їх відстоювати навіть, якщо за це потрібно платити ціну. А це говорить також і про те, що у вас є всі задатки для нового успіху і згадування попереднього досвіду як трампліну до нових вершин. Не занепадайте духом, не розчаровуйтесь! Думайте, радьтеся, моліться, дійте! І нехай вам щастить!

З допису медика можна зробити висновок, що лікар планує відкрити власну справу і більше не повернеться на роботу в обласну дитячу лікарню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень