Шикарний маєток Лукашенка виявили у Підмосков'ї (ВІДЕО)

Понад 2 тисячі квадратів

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, проти режиму якого повстали місцеві жителі, як виявилося, має шикарну резиденцію в Підмосков'ї, повідомляє «РБК» з посиланням на «360 tv» .

Величезна вілла знаходиться в селищі Салтиковка і її називають називають «заміським посольством Білорусі».

Велика триповерхова будівля обнесена високим парканом. По всьому периметру — відеокамери. Територія велика і зелена. Охоронець одного з сусідніх будинків розповів, що до ділянки періодично приїжджають машини з білоруськими номерами і дачу в селищі Салтиковка вважають «заміським посольством Білорусі».

Будівля точно не занедбана, там постійно хтось є.

Зазначається, що Балашиха  вважається недорогим і непрестижним місцем, а також дуже густонаселеним через свою дешевизну.

У грудні 2019 року головна білоруська державна нафтопереробна компанія «Нафтан» виставила на продаж розташований тут особняк, який офіційно записаний на неї. Тоді будинок продавали за 297 млн рублів, в лютому 2020-го продавець знизив ціну до 267 млн — ту ж ціну просили за володіння до 4 серпня.

З 2001 по 2007 роки так звана вілла Лукашенка належала російській компанії «Лукойл». Мова йде про триповерхову будову в мікрорайоні Салтиковка підмосковної Балашихи.

В цей момент особняк з продажу знято, хоча в пошукових системах посилання на нього можна знайти.

Загальна площа ділянки складає 2 га, основного будинку — 2156 кв. м, у ньому розташовано 14 окремих номерів. На території є ще й гостьовий будинок площею 210 кв. м.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень