«Швидкі будуть навколо вокзалу «літати»?»: рівнянин обурився роботою залізниці

Мовляв, не турбується про пасажирів

Чому нема лавок і навісів для пасажирів у Ковельському парку залізничного вокзалу Рівного? Зокрема, це стосується платформ №№3, 4, 5, 6.

Таке питання у Фейсбуці порушив житель Рівного Олег Петрухін. І пояснив, чому його це хвилює.

Олег Петрухин Люди в спеку спікаються, під дощем мокнуть, в мороз та вітер мерзнуть... Всі мучаться, а адміністрація вокзалу та ЛЗ отримують премії...

 

Всі чекають, поки люди потяги будуть блокувати?

Завтра +29-30 !!! Знов швидкі, як мухи, будуть навколо вокзалу будуть літати?

 

В Укрзалізниці на інформаційний запит журналіста з цього приводу, надісланий на електронну пошту, відмовилися відповідати. Попросили оформити його на офіційному бланку.

Хоча це порушує закон про доступ до інформації. Адже ним передбачено, що запит можна надсилати у довільній формі. 

І лише на запит Радіо Трек на офіційному бланку відповіли, що

у Ковельському парку є 6 лавок. Встановити їх більше і додати навіси не можуть, бо, мовляв, це завадить безпеці руху пасажирів і поїздів. 

 

Ми також питали, як добираються у Ковельський парк люди з інвалідністю. Адже пандусів на залізничному мосту через колії нема. На це нам відповіли, що 

пандуси є для входу до будівлі залізничного вокзалу зі сторони міста. А зі сторони колій на будівлі вокзалу встановлена кнопка виклику персоналу для пасажирів, які потребують допомоги.

 

Також на вокзалі створена група з надання допомоги маломобільним групам населення. Щоб її викликати, потрібно зателефонувати за номером 96-300-42-20-49. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень