Швидка маринована скумбрія за 3 години: Так маринують рибу одиниці господинь, а даремно

Можна приготувати рибу всього за кілька годин

Багато хто обожнює скумбрію, але готова маринована риба в магазинах часто коштує дорого, та й знайти справді смачну — непросто. Ми покажемо, як легко приготувати мариновану скумбрію вдома, і переконаєтесь, що наші рецепти прості, зрозумілі та завжди виходять смачними.

Пропонуємо вам 3 найвдаліші рецепти.

Швидка маринована скумбрія за 3 години

Інгредієнти:

  • 2 – свіжоморожені скумбрії
  • 3 ст. л. – солі
  • 0,5 л – питної води
  • 1 – ріпчаста цибуля
  • 2 ст. л. – олії
  • 2 ст. л. – яблучного оцту 9%

Приготувати сольовий розсіл: розчинити сіль у воді. Перевірити, опустивши яйце — якщо спливе, розсіл готовий.

Рибу розморозити, очистити, видалити нутрощі, нарізати шматочками.

Залити рибу розсолом на 2 години, потім злити воду.

На дно ємності викласти цибулю, зверху — рибу, чергуючи з олією та оцтом.

Закрити кришкою і поставити в холодильник на 1 годину. Риба готова до подачі.

Маринована скумбрія з цибулею

Цей рецепт обирають господині, які хочуть ніжну та соковиту рибу. Домашня маринована скумбрія навіть смачніша за лосося.

Інгредієнти:

  • 2 – заморожені скумбрії
  • 1 – ріпчаста цибуля
  • 250 мл – води
  • 6 бутонів – гвоздики
  • 10 горошин – чорного перцю
  • щіпка – меленого чорного перцю
  • 5 зерен – коріандру
  • 2 ч. л. – солі
  • ½ ч. л. – цукру
  • 2 ст. л. – соняшникової олії
  • 2,5 ст. л. – яблучного оцту 9%
  • 2 лаврові – листки

Рибу розморозити, очистити, видалити голову та нутрощі, нарізати шматочками.

Цибулю порізати кільцями.

Воду закип’ятити, додати спеції, сіль, цукор і олію, кип’ятити 1 хвилину.

Додати оцет, остудити.

Залити рибу маринадом, додати цибулю, перемішати, накрити і залишити в холодильнику на добу.

Маринована скумбрія з гірчицею

Ідеальна для тих, хто любить насичений аромат. Гірчиця робить смак риби особливим.

Інгредієнти:

  • 1 – скумбрія
  • 2 – ріпчасті цибулі
  • 10 горошин – чорного перцю
  • 3 горошини – запашного перцю
  • 2 лаврові – листки
  • 2 ст. л. – лимонного соку
  • ½ ч. л. – насіння гірчиці
  • ½ ч. л. – меленого коріандру
  • 5 ст. л. – соняшникової олії
  • 2,5 ч. л. – солі
  • 1 ч. л. – цукру

Очистити рибу, видалити нутрощі, нарізати порційними шматочками.

Змішати сіль, цукор, перці, коріандр, гірчицю та лавровий лист.

Додати теплу олію і лимонний сік, перемішати.

Викласти рибу шарами з пом’ятою цибулею в банку.

Залити маринадом, закрити кришкою і залишити в холодильнику на добу.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень