Чим пишається Шустик — головний лікар Рівненського діагностичного центру

Він публічно прозвітував про роботу медзакладу за 2018 рік

Торік до центру звернулося близько 200 тисяч пацієнтів, яким надали допомогу за допомогою сучасного обладнання та унікальних лікувальних методик.

Безкоштовно обстежили понад 5 тисяч учасників АТО та членів їхніх сімей. Ще стільки ж пацієнтів обстежили лікарі під час виїзної діагностики у сільській місцевості.

Докладніше про успіхи розповів очільник закладу Роман Шустик:

Діагностичний центр - це, мені здається, вже бренд нашої Рівненщини.У нас існує 14 сучасних відділень, кожне по-своєму унікальне. 

 

У центрі відновили та впровадили кілька сотень унікальних лікувальних методик.

 

Оновили деяке обладнання. Особлива наша гордість - новий суперсучасний 16-зрізовий комп’ютерний томограф. Всього за кілька місяців тут провели 2533 комп’ютерних томограм для пацієнтів.

 

Запустили методики репродуктивної медицини, за допомогою яких пролікували понад шість тисяч осіб.

 

Створили Центр літотрипсії. Закупили новий уретерореноскоп, що дозволило розширити спектр надання урологічної допомоги, зокрема при сечокам’яній хворобі.

 

Поки в державі тільки говорять про телемедицину, ми уже її проводимо. Восени за допомогою консультації з лікарем-кардіологом врятували життя пацієнту, в якого був інфаркт.

Також у закладі налагодили співпрацю та обмін досвідом з лікувальними закладами всеукраїнського рівня.

Ще з 2016 року при діагностичному центрі діє філія ДУ «Інститут серця МОЗ України». У Рівному постійно працюють виїзні бригади фахівців «Інституту серця».

 

За 2018 рік пацієнтами філії ДУ «Інститут серця МОЗ України» стали 488 дорослих і дітей. З них – 116 пацієнтів прооперовані в «Інституті серця».

Щодо проблем закладу, то Роман Шустик зазначив недостатнє фінансування. Хоча дуже дякує обласній владі за допомогу.

Торік з обласного бюджету надійшло понад 30 мільйонів гривень, ще майже 9 мільйонів інвестували за допомогою благодійних внесків.

 

Однак на утримання центу необхідно понад 80 мільйонів. Адже обладнання має свій ресурс і необхідно постійно закуповувати витратні матеріали.

Щодо переваг, то найголовнішою в діагностичному центрі Роман Шустик вважає колектив. Тут працює понад 450 спеціалістів, серед них шестеро – заслужені лікарі, десятеро кандидатів наук та один заслужений працівник охорони здоров’я.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень