У Рівному шукають охочих намалювати пам’ятний знак Героям Небесної сотні

Та полеглим в зоні проведення АТО

У Рівному відбиратимуть кращий ескіз пам’ятного знака воїнам АТО та Героям Небесної сотні.

Для відбору кращого ескізу створена спеціальна комісія, розповів начальник міського управління містобудування та архітектури Василь Мельник:

Створена комісія, до складу якої, за клопотанням заступника міського голови Галини Кульчинської, увійшли сім’ї загиблих на Майдані та в зоні АТО. Проектні пропозиції можуть подавати архітектори-початківці. Обмежень ніяких немає. За умовами конкурсу у проектній пропозиції архітектор повинен розписати все: від матеріалів, з яких виконуватиметься пам’ятний знак, до його вартості.

Прийом проектних пропозицій розпочнеться з 1 лютого до 1 березня 2018 року.

Відомий у Рівному архітектор Микола Шолудько раніше малював такий пам`ятний знак, присвячений Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО.

Матеріали проектних пропозицій подаються до Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: 33028, м. Рівне вул. Лермонтова, 6, тел./факс: (0362) 62-04-11, e-mail: umiarx@gmail.com.

Нагадаємо, раніше місто відвело землю під пам’ятний знак Героям Небесної сотні та загиблим в АТО. Цей клаптик землі знаходиться за Кінопалацом, поблизу Чайчиної алеї. Там нині встановлений камінь із відповідною табличкою.

Додамо, що міський голова Рівного видав розпорядження про створення відповідного пам’ятного знаку. У документі було вказано про те, що всі роботи будуть фінансуватися за рахунок міського бюджету. 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень