Шосту чергу скоро демобілізують

Пообіцяли в Генштабі ЗСУ


За даними Генштабу ЗСУ, нині завершується планування звільнення з військової служби військовослужбовців, мобілізованих під час 6-ї черги (третя черга осіб, мобілізованих відповідно до указу президента від 14 січня 2015 року № 15).
 

Якщо не буде погіршення воєнно-стратегічної обстановки, у вересні передбачається внести на розгляд президенту України проект відповідного нормативного акту, розпочати звільнення 6-ї черги у поточному місяці та основну частину мобілізованих військовослужбовців звільнити у жовтні 2016 року


Таким чином, усі військовослужбовці, які не виявлять бажання залишитися у лавах ЗСУ, будуть звільнені встановленим порядком.

Наразі в органах військового управління та у військових частинах розробляють списки та плани-графіки звільнення особового складу, інформує Генштаб.

Звільнені у запас військовослужбовці мають не пізніше 5 днів після вибуття з військової частини стати на облік у військовому комісаріаті.

Як відомо, 14 жовтня, на Покрову і в День козацтва, в Україні відзначають День захисника України. Цей день буде вихідним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень