Штамп у паспорт не поставили: у Рівному одружилась 1000-на пара відомого проекту (ФОТО)

Тисячну церемонію одруження за скороченою процедурою «Шлюб за добу» провели у Рівному.

Стартував проект ще у 2017 році і з кожним роком кількість охочих зростає, говорить обласного управління юстиції Оксана Сальчук:

«Шлюб за добу» набуває все більшої популярності на Рівненщині і кількість наречених, які нею користується, збільшується з кожним роком. Так, якщо у 2017 році було укладено 293 «швидких шлюби», то у 2018 – 527.

 

А за сім місяців цього року вже 414.

 

До того ж статистика розлучень свідчить про те, що такі шлюби досить міцні. Адже за два попередні роки було лише 19 розлучень з-поміж пар, які одружились у скорочені строки.

Тисячною парою проекту стали Віктор Меліка і Тетяна Кирилюк. Пара вже чотири роки разом, сьогодні, 7 серпня у них річниця з дня знайомства. Вони проживають закордоном, приїхали на весілля до доньки Тетяни і вирішили побратися й собі, говорять наречені:

Ми вже чотири роки разом. Проживаємо закордоном у Польщі. Приїхали на деякий час до Рівного, але вже за тиждень знову будемо повертатися назад.

 

Вирішили скористатися послугою «Шлюб за добу», щоб швидко одружитися. Дуже раді, що існує такий сервіс і можна одружитися у скорочені строки.

Скористатися послугою «Шлюб за добу» можна не лише у Рівному, а й у Дубні та Сарнах. За скороченою процедурою торік там одружилось понад 250 пар. Вартість такої послуги стартує від 2100 грн (якщо пара збирається розписатися у день подання заявки, то ціна буде дещо вищою).

До слова, штамп віднині у паспорті не ставлять, однак видають нареченим два екземпляри свідоцтва про одруження.  

Оксана Сальчук зауважила, що «Шлюб за добу» користується попитом в іноземців, які приїжджають в Україну на короткий час.

Третина шлюбів з 2017 року і донині - це були шлюби з мешканцями і мешканками інших країн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень