«Казали, що їдуть кататися на санях, а натомість крали кролів». Школярів на Млинівщині затримали поліцейські

Дві тварини не вижили

Протягом трьох днів на спецлінію «102» надійшло п’ять повідомлень про крадіжку в загальному 14 кролів у селах Малин, Ставище, Бобрин Млинівського району.

За кілька годин пошуків поліцейські вийшли на злодіїв – п’ятьох школярів із сусіднього села. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненської області:

Про крадіжку пухнастих до поліції спочатку заявила 35-річна мешканка Малина. Спершу у неї поцупили п’ятьох вухастих, а через день – іще чотирьох. Аналогічне звернення про зникнення трьох тварин надійшло і від 24-річного жителя села Ставище та ще два повідомлення від мешканців Борбина, у яких зникли по одному кролю.

В усіх господарствах до кролів був вільний доступ.

Млинівським поліцейським викрити зловмисників допоміг слід саней на снігу, який і привів їх на подвір’я одного із підлітків. З’ясувалося, що юні любителі домашніх тварин — 14-річні учні однієї з місцевих шкіл.

 

Батькам вони казали, що їдуть ввечері кататися на санях, а натомість вчиняли крадіжки. Кролів вони розбирали по домівках, а їх появу у господарстві пояснювали тим, що нібито взяли у товариша.

За фактами крадіжок розпочато досудове розслідування. Слідчі збираються повідомити хлопцям про підозру у скоєнні злочинів.

Дюжину кролів правоохоронці повернули власникам, а дві тварини на той час вже були неживі.

Усі підлітки із благополучних сімей і раніше вони у поле зору правоохоронців не потрапляли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень