Школярі Рівненщини беруть участь у Чемпіонаті світу в Боснії та Герцоговині

Це вихованці комунальних закладів спортивного профілю Владислав Кузько та Олексій Масик

На кадетський Чемпіонат світу у Боснії та Герцеговині з'їхалося близько 500 борців та борчинь у віці 16-17 років, повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Наша українська збірна також побореться за медалі цих престижних змагань. До її складу входять вихованці обласних комунальних закладів спортивного профілю, які вибороли право представляти Україну на Чемпіонаті світу 25-30 серпня в Сараєво, а саме: Владислав Кузько з комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» та Олексій Масик із комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності».

Уже сьогодні, 25 серпня, на килим вийдуть перші борці, зокрема й Олексій Масик, який представляє Обласну школу вищої спортивної майстерності, – повідомила методист зі спортивної роботи Костопільського обласного ліцею-інтернату Галина Ковтун.

Нагадаємо, 17-річний Олексій Масик торік став бронзовим призером юнацьких Олімпійських ігор у Китаї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень