Школярі Рівного відпочиватимуть на канікулах ще тиждень

Таку рекомендацію освітнім закладам дала міська комісія ТЕБ та НС

ФОТО з мережі

Щойно у Рівному завершилося засідання міської комісії ТЕБ, де усім навчальним закладам Рівненської тергромади усіх форм власності рекомендували продовжити термін осінніх канікул ще на тиждень.

Так, комісія підтримала рекомендації МОЗу, МОНу та Кабміну щодо продовження терміну осінніх канікул ще на тиждень, тобто з 1 листопада до 7 листопада. І старшій школі, й молодшій школі – усім рекомендували канікули.

 

Проте, кожна школа має провести зібрання педагогічної ради й ухвалити зміни у структурі навчального року, - повідомив заступник начальника міського управління освіти Василь Харковець.

За умови 100% вакцинації вчителів, заклади зможуть повернутися до очного навчання. Якщо такого відсотка Рівне не матиме - дітям доведеться перейти на дистанційну форму навчання.

Нагадаємо, школярі Рівного пішли на канікули 25 жовтня. Відповідно до попереднього плану мали повернутися за парти 1 листопада. Проте, зважаючи на епідеміологічну ситуацію, канікули у Рівному продовжать до 8 листопада.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень