Школяр на Лебединці провалився під кригу на озері (ФОТО)

Хлопця врятував перехожий чоловік, боєць Нацгвардії

Сьогодні о 16:30 рятувальники отримали виклик – у центрі Рівного, у парку молоді на озері провалився під кригу школяр. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників. Також за вказаною адресою виїхали працівники патрульної поліції та швидкої медичної допомоги.

Ще до приїзду екстрених служб хлопця з води врятував військовослужбовець Національної гвардії України Анатолій Гордійчук. Чоловік з товаришем саме проходили біля озера, як побачили хлопця, який приблизно за десять метрів від берега перебував у холодній воді та з усіх сил намагався втриматися на поверхні озера.

Анатолій Гордійчук одразу кинувся у воду на порятунок хлопця. Коли нацгвардієць дістав школяра з води, він з товаришем негайно відвели врятованого до найближчого кафе, де персонал закладу зігрів хлопця гарячим чаєм та вкрили теплим покривалом.

Зі школярем поспілкувалися поліцейські та рятувальники. Його оглянули працівники швидкої.

Хлопчина розповів, що звати його Руслан, йому 13-ть років і мешкає він з тіткою в селі Забороль Рівненського району. Чому він вийшов на тонку кригу, хлопець відповідав неохоче.

Поліцейські повідомили тітку хлопця, про випадок що стався у Рівному. Наразі з хлопчиною усе добре.

З військовослужбовцем Нацгвардії, який до речі врятував школяра у своє професійне свято теж усе добре. Анатолій Гордійчук не вважає себе героєм, каже, що на його місці, так мав вчити будь хто, не зважаючи чи людина у погонах чи працює у цивільній сфері.

До речі, сьогодні на Рівненщині з-під криги врятували рибалку

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень