Школі мистецтв на Рівненщині, де займається майже півтисячі дітей, осучаснили обладнання

Допоміг добитися коштів на це депутат Верховної Ради Юрій Вознюк

Наприкінці січня цього року в Острозькій академії відбулося засідання Ради регіонального розвитку. І на виступ на засіданні директора Острозької школи мистецтв Наталії Балаушко відреагував депутат Верховної Ради Юрій Вознюк.

Як це було – розповіла Наталія Балаушко:

Я не втрималася й розказала, що у нас тут така чудова школа, але вона давно не поповнювала серйозно інвентар. І маючи прекрасні результати роботи і здобутки, ми працюємо на старих інструментах.

 

І Юрій Вознюк сказав, що допоможе. Ми після цієї Ради зустрілися ближче і він сказав: «Я даю 100 тисяч гривень, а ви вже розпоряджайтеся на свій розсуд».

Це були кошти з Держбюджету на соціальний розвиток територій. І за них школа мистецтв нещодавно придбала звукопідсилювальну апаратуру, якої досі у закладу не було, та цифрове переносне піаніно, завдяки чому юні артисти можуть виступати у будь-якому місці.

Наталія Балаушко з Юрієм Вознюком

Депутат Юрій Вознюк пояснює, що цього року робить акцент на допомозі школам, дитсадкам. А саме школі мистецтв в Острозі йому хотілося допомогти, бо тут займається багато дітей і директор - на своєму місці:

Я досі знав заочно про пані Наталію. Вона – явно на своєму місці. Віддається повністю цій роботі. Уявіть собі, що в Острозі ця школа налічує 470 вихованців. Там понад 10 гуртків. Це і музика, і малювання, й театральне мистецтво, скульптура…Одним словом, я був здивований, коли там побував. Тому й була така реакція.

За допомогу юні вихованці Острозької школи мистецтв віддячили Юрію Вознюку концертом. На ньому й продемонстрували, як працює придбане нове обладнання.

Юрій Вознюк з вихованцями Острозької школи мистецтв

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень