Шкіру роз’їло до черепа: яка доля дівчини з Сарн, якій перукарка зіпсувала вроду (ВІДЕО)

У неї лишиться залисина чи є шанси на відновлення

18-річна Анастасія Котик нині лікується після наслідків фатального фарбування.

Нагадаємо, що наприкінці червня дівчина звернулася до перукарки Світлани з Сарн, яку їй порадила подруга. Під час процедури Насті пекла шкіра на голові, однак Світлана сказала, що так і потрібно.

А вже за кілька днів медики вже у Рівному діагностували тяжкі опіки III ступеня з оголенням черепа.

Сама ж Світлана обіцяла допомагати у лікуванні, але після того, як оплатила антибіотик – відмовилася виходити на зв’язок.

Докладно у ситуації розбиралися на ток-шоу «По-людськи» на Суспільному.

Ліворуч - тітка Насті, праворуч - мама.
Ліворуч - тітка Насті, праворуч - мама.

Як розповідає Настя та її родина (тітка з мамою), дівчина заплатила гроші за процедуру, а саме 340 гривень.  Потім уже Світлана їздила разом з постраждалої клієнтки до лікаря, де й повернула гроші.

А після перукарка заявила, що жодних грошей вона не брала, фарбує лише своїх і допомогла Насті суто з доброти. Це слова спростовує той факт, що Світлана пропонує послуги перукаря в інстаграмі.

Нині ж перукарка переховується в селі неподалік Сарн у своїх родичів. Журналістам вдалося поспілкуватися лише телефоном, адже вдома мама Світлани кореспондентів «попросила» піти. 

Світлана:

Людина свідомо йшла, знаючи, що їй там не можна, вона попросила в моєї подружки, мала прийшла з нею, попросила про допомогу, я не відмовила, я винувата лише в тому, що її взяла.

Зона ураження дещо зафарбована, аби кадри так не шокували.
Зона ураження дещо зафарбована, аби кадри так не шокували.

Йдеться про те, що в Сарнах про Настю говорять, начебто у неї проблеми зі шкірою, тож їй відмовляли всюди в салонах. Утім родина Котиків це заперечує. Це ж підтверджує й лікар-хірург у студії. Мовляв, це не алергічна реакція, а сильні хімічні та термічні опіки.

Стиліст у студії Суспільного припустив, що Світлана через свій непрофесіоналізм розлила хімічний розчин клієнтці на голову. Цього бути не повинно, тому перукар фарбує волосся не надто близько до кінчиків. Крім того, у разі, якщо клієнт скаржиться на дискомфорт і печіння, то речовину одразу змивають.

Світлана натомість сказала, що так і має бути, тому Настя терпіла до кінця процедури. Щобільше, Світлана потім сама сказала, що у неї печуть пальці.

Далі Світлана продовжує:

Вони мені погрожували неодноразово, моїй сім’ї, моїй свекрусі та свекру! Мені обідно за мою сім’ю, що їх переслідують. Все що робиться, це наклепи, це гримання в двері, я не можу знаходитися в своїй хаті.

Знову ж таки, присутні у студії заперечують, оскільки мати Насті лише двічі навідувалася до перукарки. Вдруге вже тоді, коли та перестала на зв’язок виходити. Тоді жінка навіть не відчинила їй брами на подвір’я.

Сама ж Настя хоче справедливого покарання перукарці. Сама мріє відновити своє волосся, але лікарі кажуть, що в тому місці вже нічого не відросте. Нині Анастасії зробили пересадку шкіри. Однак ділянку, де рана дістала черепа, ще мають відновлювати.

Присутні у залі експерти назвали два варіанти виходу з ситуації. Перший – це пересадка волосся на пересаджену шкіру.

Воно має схильність приживатися на майже будь-яких ділянках шкіри. Однак ще один гість у студії – очільник Асоціації комбустіологів (лікарів, які займаються опіками) запевняє, що ділянку можна відновити за допомогою пересадки шкірного покриву з сусідніх частин голови.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень