Шкідлива травичка, яка погубить все навколо: як позбутися бур'янів

Три ефективних способи боротьби з рослинами-шкідниками

Бур'яни – це жахливий сон будь-якого городника. Ця травичка здатна прорости і вижити там, де інші рослини просто загинуть – навіть при хорошому догляді  Якщо не боротися з бур'яном, то він за лічені дні заглушить будь-які посадки і відбере у культурних рослин усі поживні речовини.

Як позбутися бур'яну на ділянці

Від бур’янів треба позбавлятися ще до початку цвітіння, аби попередити появу нових рослин

Цих шкідників дістають із землі разом з корінням (часом для цього потрібна лопата), а ґрунт гарненько перекопують, вибираючи з нього всі залишки рослини.

Виморожування – ще один ефективний спосіб позбавитися бур'яну. Восени ґрунт перекопується і нічим не вкривається, а навесні проводиться повторне перекопування.

Не менший ефект дають і гербіциди, які знищують багато бур'янів. Вони використовуються під час активного зростання рослин-шкідників, а також в осінній період. При правильному підході вам вдасться позбавитися від бур'янів на 15-25 днів. Ділянка обробляється у суху сонячну погоду, щоб дощ не розмивав препарат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень