Шість великодніх мультфільмів для дітей (ВІДЕО)

Добірка мультфільмів про Великдень українською мовою

Грицеві писанки

За мотивами казки О. Олеся. Жартівлива казка про хлопчика, який напередодні Великодня вирішив розписати яйця, котрі висиджувала квочка. Розписавши писанки, Грицько ліг спати, після чого йому наснився дивний сон...

 

Казка "Писанка - чарівне яйце"

Казка "Писанка - чарівне яйце" про секрети написання писанок. Казка для дітей 6-12 років, а також для батьків, вчителів та всіх, хто хотів би знати стародавні секрети про писанки. Читачі будуть стежити за подорожжю Зайчика через ліс, де він стикається з рядом цікавих персонажів, які допомагають йому зібрати все необхідне для написання писанок.

Загублена писанка

Казочка про пригоду Катрусі у передвеликодній вечір.

Мишки на Великдень пасочку мiсили

"Мишки на Великдень пасочку мiсили " - це великодня дитяча пісня від ютуб-каналу "З любов’ю до дітей"! Виконує Катруся Свистун.

Казка про писанку

Ролі виконують вихователі дитячого садка №742 м. Київ. Ця казка для дітей про дружбу супроводжується спеціально намальованими ілюстраціями, щоб малюки могли не тільки слухати, але і уявляти те, що відбувається в оповіданні.

Великодня казочка

Наближається найсвітліше свято Великдень. Діти дуже люблять його, але, можливо не до кінця розуміють. Як розповісти дітям про Великдень? Подивіться разом з дітьми відео.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень