Шербет чи пудра: чим зараз вмиваються модні дівчата

Б'юті-індустрія не стоїть на місці й дивує новини продуктами

Пудра для вмивання

Хоча направду новим такий продукт не назвеш. З пудрою більшість жінок знайомі вже дуже багато років. Але виробники тепер пропонують пудру для вмивання.

Користуватися нею просто – достатньо додати води. Зазвичай упакування схоже на дитячу присипку.

На кришці будуть дірочки, звідки пудру треба насипати у долоньку, додати трохи води й нанести на шкіру обличчя, шиї та декольте. Ретельно вимити ділянки, які ви вважаєте проблемними й змити великою кількістю води. Найзручніше робити це в душі.

Пудра видаляє забруднення і токсини, відлущує ороговілі часточки шкіри, сприяє покращенню клітинного дихання, забезпечує ідеальне очищення. Після використання пудри шкіра стає шовковистою та має здорове сяйво.

Найчастіше пудра підходить для будь-якого типу шкіри та чимось нагадує дуже делікатний пілінг.

Шербет для вмивання

Це буквально розробка останніх років.  Шербет м’яко видаляє забруднення, залишки макіяжу будь-якої складності й ороговілі клітини. Він запобігає огрубінню, захищає від окислення та оксидантів, робить шкіру пружною.

Наносити шербет треба на вже вологу шкіру обличчя. Спочатку його треба розім’яти трохи в руках, а при контакті з мокрою шкірою він буквально починає танути. Шербет дуже пластичний, маслянистий і зазвичай має дуже приємний аромат. Після нанесення шербета на шкіру – його треба змити теплою водою. Ніяких додаткових засобів використання шербет не передбачає. Зазвичай в набір входить лопатка.

Ті, хто вже випробовував такі засоби, кажуть що це цікаво, але не впевнені щодо зручності продуктів. Все ж пакування з дозатором для багатьох звичніше.

Але зауважимо що, наприклад, пудру для вмивання пропонують чимало крафтових виробників, які роблять ставку на натуральність продукту. Багато пудр для вмивання пропонують українські виробники. Щодо шербету – то багато експериментальних продуктів мають корейські виробники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень