Щодня приблизно двадцятьом родинам у Рівному призначають субсидію

За січень 2016 року в управління соцзахисту звернулося півтисячі сімей

Рівняни продовжують активно звертатися до управління соцзахисту за субсидіями. За неповний місяць цього року таких звернень надійшло вже півтисячі. Всього з травня минулого року (саме тоді субсидії почали нараховувати за новим порядком) понад 39 тисяч мешканців обласного центру отримали соцвиплати.

Разом з тим, в управлінні соцзахисту вкотре нагадують, що не варто перейматися в разі, якщо ваші фактичні витрати газу для обігріву оселі менші, аніж передбачено субсидією. Кошти на відшкодування вартості залишаються на рахунку громадянина, їх можна буде використати й згодом, говорить заступник начальника міського управління соцзахисту Ніна Боліщук:

 

- Справа в тому, що ми перераховуємо кошти на особовий рахунок людини. Наприклад, от ми призначили на 500 кубів газу, а людина використовує 300 кубів, то ми перераховуємо за 500 кубометрів і кошти залишаються в них на рахунку. І вони вже далі будуть використовувати, наприклад, закінчиться опалювальний період і вони ці гроші можуть використовувати як оплату за травень, червень чи липень. Ніхто ці кошти не забирає, залишаються на рахунку.

 

Разом з тим, в управлінні також спростували інформацію, що минулого тижня ширилася в мережі. Нагадаємо, повідомлялося, що для перевірки достовірності рівня доходів перед нарахуванням субсидії, працівникам соцзахисту для отриманням інформації дозволили звертатися до банків. Ніна Боліщук каже, що раніше було намагання провести таку перевірку, втім, в банку відмовилися надавати цю інформацію. Офіційного розпорядження, що дійсно стан банківського рахунку перевірятимуть, поки не отримували.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень