У Рівному взялися за пришвидшення виготовлення історико-архітектурного опорного плану

Львівська фірма досі працює над документом

Це опорний план міста. Дехто називає його шпалерами, а хтось вважає, що ці шпалери врятують Рівне.

Виготовлення історико-архітектурного опорного плану Рівного триває.

Нагадаємо, фірма «Укрзахідпроектреставрація» розробляє документ, який має запобігти хаотичній забудові центральної частини міста та природоохоронних територій. За договором львів’яни мали завершити роботу над документом ще в березні. Однак, у виконавців виникли певні питання.

Тож, аби пришвидшити процес, сьогодні відбулася робоча зустріч із заступником міського голови Рівного Віталієм Германом:

- Ми обговорюємо проблемне питання розробки історико-архітектурного опорного плану Рівного. У процесі його розробки виникли деякі питання, тому ми організували робочу зустріч, чим ми можемо їм допомогти, які матеріали треба надати для того, щоб вони, все-таки, уже завершити виконання цих видів робіт.

У результаті сформували остаточний та офіційний список пам’яток національного і місцевого значення, а також нововиявлених надбань архітектури, історії та археології.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень