Щоб зекономити, дружина готувала чоловіку сандвічі на роботу, а він…

…зробив на цьому тіньовий бізнес

Співробітник американської рекламної фірми потай від дружини побудував бізнес з продажу приготованих нею сандвічів. На вторговані гроші він купував фастфуд. Дружині, яка поділилася цієї історією, не діставалося нічого - ні грошей, ні бургерів.

Почалося все з того, що пара підрахувала, скільки чоловік витрачає на фастфуд: близько $300 на місяць. Подружжя збиралося купити нове помешкання й економило гроші, тож дружина запропонувала готувати чоловіку сандвічі на роботу. Той погодився.

Все було добре, поки дружина не помітила, що чоловік відмовчується, коли його просять оцінити сандвічі.

При цьому він просив робити все більше і більше бутербродів - двох в день йому нібито не вистачало.

І ось одного разу чоловік запросив у гості свого друга з роботи. Під час розмови колега згадав сандвічі, почав їх нахвалювати й поскаржився, що ціна занадто висока.

Так з’ясувалося, що чоловік продає сандвічі колегам, а сам купує на обід фастфуд. Таким чином він заробляв близько $15 в день.

Жінка влаштувала скандал і відмовилася надалі готувати сандвічі, але чоловік сказав, що угоди він не порушував, адже грошей з сімейного бюджету не витрачав.

Тепер він чекає вибачення.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: сандвіч
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень