Щоб залучити багатство: три найсильніші молитви на гроші

Кажуть, що такі молитви не слід вважати гріхом

Про фінансове благополуччя важливо просити з чистими помислами і відкритою душею. Також необхідно, щоб грошова молитва не була спрямована на шкоду іншим людям.

Молитви про гроші не слід вважати гріхом

Враження про те, що віряни не повинні прагнути достатку, склалося у зв’язку з тим, що Ісус Христос не був багатим так само, як і більшість Святих.

Також дуже часто церковники наголошують на тому, що прагнення до багатства робить людину грішником, а це прямий шлях до пекла. Насправді – це помилка. Адже існує величезна кількість молитов до Бога і Святих про матеріальне благополуччя.

Як правильно молитись

Налаштуйтеся на молитву, серйозно обміркуйте свої побажання, висловлюйте свої наболілі проблеми без лукавства. Читайте з душею, а не просто як текст.

І головне – не сидіть склавши руки, дійте. Тоді ваша молитва про те, щоб водилися гроші, буде почута. 

Молитва на гроші Миколі Чудотворцю

О, Великий Чудотворець, святителю Христовий, отче Миколаю, Чудотворцю! Молимо тебе, надія всіх християн, вірних захисник, голодних годівник, радість тих, хто плаче, лікар тих, хто хворіє, по морю плаваючих управитель, убогих і сиріт годівник і всім швидкий помічник і покровитель, хай мирне життя проживемо тут і нехай побачимо славу вибраних Богом на небі, і з ними невпинно оспівувати будемо єдиного в Трійці Бога на віки віків. (Далі говорите те, чому вам потрібні гроші, для чого, просите допомоги Миколи Чудотворця у вирішенні фінансових труднощів.). Амінь.

Молитва на удачу і гроші Святителю Спиридону Триміфунтському

О святителю Спиридоне! Умоли добросердя Бога, нехай не засудить нас за помилками нашими, але учинить з нами по милості своїй. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров’я душевне і тілесне. Визволи нас від усякого лиха душевного і тілесного, від усіх томлінь і диявольських наклепів. Поминай нас перед престолом Вседержителя і умоли Господа, нехай дасть багатьом нашим гріхам прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непосоромленого і мирного та й блаженства вічного в майбутньому сподобить нам, так невпинно відправляємо славу і подяку Отцю і Сину і Духу святому, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Сильна молитва на гроші і удачу від Ванги

Ангел Світлий, який зверху дивиться на нас. Перед тобою схиляю голову, з проханням до тебе звертаюся. Допоможи мені знайти удачу і розбагатіти, не заради зла багатства шукаю, а щоб життям спокійною і забезпеченим жити. Ангел Світлий, від допомоги твоєї доля моя залежить, як сонце для світу важливо, так і допомога твоя для мене важлива. Наведи на мене удачу, заради всього прошу, наведи. Амінь.

Джерело: Новини.LIVE 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень