Щоб вийти в 1/8 фіналу ЄВРО-2020, Україні потрібна поразка Росії

А також нічия Хорватії й Шотландії й перемога іспанців над словаками...

Фото: Олександр Приходько

Вирішальний матч групового турніру збірна України програла Австрії з рахунком 0:1. Єдиний м’яч забив Крістоф Баумгартнер на 21 хвилині.

Втім, у нашої збірної ще залишаються шанси, хоч і примарні, на вихід в 1/8 фіналу ЄВРО-2020, адже з шести команд, які у групах посіли треті позиції, далі пройдуть чотири найкращі.

На цей момент, коли вже завершилася боротьба в групах A і С, наша збірна посідає четверту сходинку в рейтингу кращих «третіх».

Фото: Getty Images

Щоб пройти далі, потрібно, щоб конкуренти, які зараз на третіх позиціях у своїх групах, зіграли гірше, ніж робили це досі.

Так, якщо у групі D Хорватія й Шотландія (3 і 4 місце відповідно) зіграють внічию, в обох буде по 2 очки й обидві команди їдуть додому.

У групі E на третій сходинці – збірна Іспанії. Якщо «фурія роха» переможе збірну Словаччини й підніметься вище, на третє місце опустяться якраз словаки. З українською збірною у них буде однакова кількість очок, але забитих голів у наших більше. Тобто, словакам, навіть якщо програвати, треба забивати якомога більше, щоб мати шанси на плей-офф.

У групі B підопічним Шевченка вигідно, щоб Фінляндія програла Бельгії, а Росія – Данії з рахунком типу 0:1. Та якщо данці виграють у росіян з рахунком 2:0, то далі проходять саме вони, залишивши за бортом і Україну, і Росію.

Щодо групи F, то нам було б на руку, якби Португалія мінімально програла Франції, а Німеччина перемогла Угорщину.

У групі A і так все зрозуміло, адже Швейцарія, яка посідає третю сходинку, має більше очок, ніж Україна.

Фото: Getty Images

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень