Щоб вийти в 1/8 фіналу ЄВРО-2020, Україні потрібна поразка Росії

А також нічия Хорватії й Шотландії й перемога іспанців над словаками...

Фото: Олександр Приходько

Вирішальний матч групового турніру збірна України програла Австрії з рахунком 0:1. Єдиний м’яч забив Крістоф Баумгартнер на 21 хвилині.

Втім, у нашої збірної ще залишаються шанси, хоч і примарні, на вихід в 1/8 фіналу ЄВРО-2020, адже з шести команд, які у групах посіли треті позиції, далі пройдуть чотири найкращі.

На цей момент, коли вже завершилася боротьба в групах A і С, наша збірна посідає четверту сходинку в рейтингу кращих «третіх».

Фото: Getty Images

Щоб пройти далі, потрібно, щоб конкуренти, які зараз на третіх позиціях у своїх групах, зіграли гірше, ніж робили це досі.

Так, якщо у групі D Хорватія й Шотландія (3 і 4 місце відповідно) зіграють внічию, в обох буде по 2 очки й обидві команди їдуть додому.

У групі E на третій сходинці – збірна Іспанії. Якщо «фурія роха» переможе збірну Словаччини й підніметься вище, на третє місце опустяться якраз словаки. З українською збірною у них буде однакова кількість очок, але забитих голів у наших більше. Тобто, словакам, навіть якщо програвати, треба забивати якомога більше, щоб мати шанси на плей-офф.

У групі B підопічним Шевченка вигідно, щоб Фінляндія програла Бельгії, а Росія – Данії з рахунком типу 0:1. Та якщо данці виграють у росіян з рахунком 2:0, то далі проходять саме вони, залишивши за бортом і Україну, і Росію.

Щодо групи F, то нам було б на руку, якби Португалія мінімально програла Франції, а Німеччина перемогла Угорщину.

У групі A і так все зрозуміло, адже Швейцарія, яка посідає третю сходинку, має більше очок, ніж Україна.

Фото: Getty Images

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень