«Щоб вам було куди повертатись»: український гурт випустив потужний кліп про війну (ВІДЕО)

Пісня, написана багато років тому, заграла новими барвами

Український рок-гурт «Жадан і собаки» випустив кліп на пісню «Країна». Робота над треком проходила в напівзруйнованому Харкові, в перервах між волонтерством.

Музиканти перезаписали пісню, написану багато років тому, адже зараз, під час повномасштабного вторгнення росії вона звучить зовсім інакше.

- Друзі, ми написали цю пісню багато років тому, в іншому житті, в іншій країні. Нині вона, як нам видається, звучить цілком інакше. Тож ми вирішили її переписати й присвятити всім тим, хто робить сьогодні вибір на користь нашої країни. Разом переможемо! - написали в інстаграмі гурту «Жадан і собаки».

Текст пісні, хоч і старий, виявився пророчим. Це підкреслює і відеоряд, доповнений кадрами Харкова під час війни та записом виступу гурту у Маріуполі.

 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень