Щоб пенсія була 6 тисяч гривень: скільки потрібно заробляти

Розмір пенсії залежить від зарплати та трудового стажу особи

Розмір пенсії на пряму залежить від зарплати, яку отримувала особа протягом своєї професійної діяльності. Тож, аби на старості отримати солідну суму, варто добре попрацювати.

Скільки треба заробляти, щоб отримати пенсію 6 тисяч гривень

Для того, щоб у майбутньому претендувати на пенсію у розмірі 6 144 гривні, особа повинна заробити 20 тисяч гривень та мати повний трудовий стаж – 35 років.

Проте це приблизні розрахунки, адже, щоб точно обчислити суму враховують кожну зарплату особи та середню зарплату по країні.

Зверніть увагу! Особи із заробітною платою 15 000 гривень та повним трудовим стажем можуть розраховувати на пенсію в розмірі 4 608 гривень.

Натомість особи із заробітною платою 30 тисяч гривень можуть розраховувати на те, що їхня пенсійна виплата становитиме приблизно 9 216 гривень.

Нагадаємо! Нині середня пенсія по Україні зросла на 431 гривню, до 5 816 гривень.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень